Turun lasten ja nuorten arkkitehtuuri- ja muotoilukoulu Kidekon ensimmäinen lukuvuosi on takana. Uusi lukuvuosi alkaa tiistaina 27.8.2024 uusissa tiloissa Taiteen Talon inspiroivassa ympäristössä.

Kidekossa (kid + eko) arkkitehtuurin ja muotoilun harrastaminen on tavoitteellista ja pitkäjänteistä. Oppiminen tapahtuu rakentelemalla ja suunnittelemalla ja materiaaleina käytetään uusiona. Opetuksessa painottuu luova ongelmanratkaisu ja ihmisen ja ympäristön hyvinvointi, suunnittelijan vastuu ihmisestä ja ympäristöstä.

KIDEKO (kid + eko) tarjoaa taiteen perusopetusta 7-15-vuotiaille lapsille ja nuorille arkkitehtuurin yleisen oppimäärän mukaan. Koulun opetussuunnitelma on Turun kaupungin kulttuurilautakunnan hyväksymä. Koulun rehtori Outi Puro iloitsee uusista avarammista tiloista Taiteen Talolla paitsi siksi, että ne mahdollistavat opetuksessa monipuolisemman rakentelun myös siksi, että tiloissa myös vanhemmat saavat aikansa kulumaan. Lapsen harrastaessa Taiteen Talolla on mahdollista viettää aikaa tutustumalla näyttelyyn tai viettää rauhallinen hetki Café Elephantenissa.

Koulun lukuvuosi jakaantuu syys- ja kevätlukukauteen ja opetuskertoja yhteensä 30. Harrastamaan saavutaan kerran viikossa. Opetusryhmät Kidekossa pidetään pieninä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 


MITÄ OPIMME ARKKITEHTUURI- JA MUOTOILUKOULU KIDEKOSSA?

  1. ZERO WASTE ajattelun kautta harjoittelemme suunnittelemaan ympäristölle ja ihmiselle ystävällisesti
  2. Rakentelemaan ja suunnittelemaan tuotteita ja teoksia kierrätys- ja luonnonmateriaaleista, vastuullisesti
  3. Iloista luovaa ongelmanratkaisutaitoa
  4. Arkkitehtuurin perusopintojen lisäksi Kidekossa tarjolla myös erikoiskursseja vanhemmille oppilaille

https://www.kideko.fi/
puh. 050 4450864 / Outi Puro