3.10

Tarjolla on uniikki mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan virtuaalista Taiteen taloa Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemassa Digitaalinen Taiteen talo -hankkeessa.

Hankeyhteistyössä ovat mukana Suomen kansallisooppera ja -baletti, Turun AMK:n Taideakatemia, Aura of Puppets -verkosto ja Kulttuurikampus Turku.

Digitaalinen Taiteen talo – hanke jakautuu kahteen osakokonaisuuteen

Digitaalinen ja palveleva Taiteen talo kehittää Taiteen talon verkkosivustoa niin, että asiakkaalla on käytössään yksi palvelupolku, vaikka taustalla on usean toimittajan sovelluksia ja usean tuottajan palveluita (esityksiä, kursseja, tuotteita yms.).

Hankkeen Virtuaalinen Taiteen talo osassa laajennutaan metaversumiin, jossa Taiteen talo haluaa tulla näkyväksi myös kokonaan digitaalisessa toimintaympäristössä taiteilijoille, luovan alan toimijoille ja asiakkaille. Taiteen talo synnyttää alustan ja varmistaa, että toimijoilla on tarpeelliset tekniset ja toiminnalliset valmiudet toimia virtuaalisessa toimintaympäristössä.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, oma-aloitteista työtapaa ja kokemusta projektimuotoisesta työskentelystä sekä hyviä viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi.

Projektikoordinaattorina vastaat hankkeen käytännön toteutuksesta ja taloudesta yhteistyössä toimitusjohtajan ja tuottajan, sekä hankekumppaneiden kanssa.

Arvostamme pelialan kokemusta, ymmärrystä sekä taide- että peliyhteisöjen toimintalogiikasta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii hyviä yhteistyötaitoja, kykyä innostaa ja tuoda ihmisiä yhteen sekä herkkyyttä tunnistaa hankkeen toteuttamisen kannalta olennaisia kehityssuuntia. Sinun ei tarvitse olla itse koodari vaan verkosto-osaaja, joka löytää ratkaisuja teknisiin haasteisiin kumppaneiden kanssa.

Määräaikainen työ alkaa sopimukseen mukaan viimeistään 29.2.2024 mennessä ja päättyy 31.5.2025. Työtä voi tehdä osittain etätyönä.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää 10.12.2023 mennessä osoitteeseen jere.pensikkala@taiteentalo.fi

Haastattelut järjestetään 17.-18.12.2023 ja valinta tehdään 31.12.2023 mennessä.