Taiteen talon tilat ja sisäpiha eivät ole täysin esteettömiä, mutta muutoksia tehdään saavutettavuuden parantamiseksi. Sisäpihalla on kivetys, joka on kalteva tehdasrakennukselta E-rakennuksen suuntaan. Taiteen talon sisäpihan ja Brinkkalan sisäpihan välisen portin yhteydessä on esteetön kulku. 

Tehdasrakennus

Tehdasrakennuksen (A-rappu) pääovi on esteetön ja oven vieressä on painike oven avaamiseen. Ovi on avoinna aukioloaikojen puitteissa.  

Tehdasrakennuksessa on tilavuudeltaan esteetön hissi, mutta hissin ovi on painava, hissin painike on korkealla ja ovi ei avaudu automaattisesti. 

Esteetön WC löytyy ensimmäisestä kerroksesta, WC on oikeakätinen. Muut WC-tilat löytyvät toisesta kerroksesta.  

E-rakennus

Rakennuksen sisäänkäynti on esteetön ja oven vieressä on painike oven avaamiseen.

Hissin ovi avautuu automaattisesti ja hissin kautta rakennuksen kaikki kolme kerrosta on saavutettavissa.

Rakennuksen kaikissa kolmessa kerroksessa on WC-tilat, jotka eivät täytä nykyisiä esteettömyysvaatimuksia. Muutoksia tullaan tekemään saavutettavuuden parantamiseksi.

E-rakennuksen huoneiden ovien leveys on 810mm ja huoneisiin on pieni kynnys.  

Sisäpiha

Sisäpiha on kivetty ja se on kalteva E-rakennuksen suuntaan.

Pihalla ei ole asiakaspysäköintiä.

Turvallinen tila

Haluamme toivottaa tervetulleeksi kaikki kaupunkilaiset ja alueen asukkaat. Emme salli tiloissamme väkivaltaa, häirintää, rasismia, syrjivää käytöstä tai kielenkäyttöä 

Kehitämme jatkuvasti esteettömämpää Taiteen taloa

Kehitämme toimintaamme ja kuulemme mielellämme palautetta ja kehittämisehdotuksia. Ehdotuksia esteettömyyden parantamiseksi kiinteistössä voi lähettää osoitteeseen anna-maija.vaimala@taiteentalo.fi