Anni Savolainen

Tulevana lauantaina 5.8. Taiteen talon sisäpihan lavalla nähdään kolmen artistin kokonaisuus.

Ensimmäisenä lavalle nousee klo 16 alkaen turkulais-helsinkiläinen yhtye Roska, jonka muodostavat laulaja-perkussionisti Rosa Rantanen ja kitaristi Jaska Poikonen. Roskan musiikissa juurevasti soivat kitarat yhdistyvät tunnelmalliseen, tummasävyiseen äänimaailmaan ja vahvaan laulutulkintaan. Lauantai-ilta jatkuu klo 18–22 Poppia ja rokkia 60-luvulta! -tapahtumalla, jossa esiintyvät trubaduuri Jouko Linko sekä blues -, rock -, country – ja soul musiikkia soittava Walker Group. Tapahtumiin on vapaa pääsy.   

Myöhemmin elokuussa luvassa on kolme mieleen painuvaa elokuun hämyistä torstai-iltaa, kun DJ Jori Hulkkosen ikoninen Ydintalvipuutarha koetaan Taiteen talon sisäpihalla 10.8./ 24.8. ja 31.8. Tapahtumiin on vapaa pääsy.   

Elokuun keskiviikkoilloissa jatkuvat Turun Konservatorion pop-jazz linjan keikkaillat, joissa esiintyvät 9.8. Erick Avila, 16.8. Johanna Porola, Rooger Grove, Triggerfish, 23.8 The Fellowship Trio ja 30.8. Elliot Webb. Kello 19 alkaviin tapahtumiin on vapaa pääsy. 

Kesän viimeinen Jami-ilta järjestetään Taiteiden yönä 17.8. klo 18–22.30, jolloin myös Yllin kyllin II -näyttely on avoinna klo 22 asti.