Milla Ilkamo

Moni suurempi ulkoilmatapahtuma on jo löytänyt oman paikkansa Taiteen talon kesässä, ja osa jatkaa samoissa ajankohdissa myös vuonna 2024. Jo nyt tiedossa on, että esimerkiksi ILMIÖ, Punk ja Yäk sekä Sounds of South -festivaalit toteutuvat tulevanakin kesänä.

Taiteen talo elää ja hengittää läpi vuoden ja niin yleisö- kuin yksityistapahtumia järjestetään paljon. Katseet ovat jo vahvasti kesässä 2024 vaikka tapahtumia ja tilaisuuksia mahtuu vielä syys-kevät kaudellekin kalentereihin.

”Taiteen talon piha-alue tarjoaa upeat puitteet niin suuremmille kuin pienemmillekin tapahtumille. Pyrimme myös entisestään helpottamaan tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämistä Taiteen talon alueella. Toivottavasti se rohkaisee myös uusia ja pienempiä tapahtumatuottajia lähestymään meitä ehdotuksillaan.” sanoo Taiteen talon tuottaja Anna-Maija Vaimala.

Taiteen talo etsii yhteistyökumppaneita toteuttamaan kanssaan tulevien vuosien kesänäyttelyitä

Taiteen talossa tullaan myös tulevina vuosina näkemään laajoja näyttelykokonaisuuksia, jotka ovat auki päivittäin kesäkuun puolivälistä elokuun loppuun. Kesän päänäyttelyn rinnalla tullaan näkemään muita näyttelyitä ja elokuussa avataan aiempaan tapaan taiteentalolaisten yhteinen Yllin Kyllin -näyttely.  

“Kahden ensimmäisen kesän jälkeen uskallamme jo sanoa, että Taiteen talo kiinnostaa sekä yleisöä että tekijöitä. Nyt etsimme yhteistyöhön tuleville vuosille kumppaneita, jotka haluavat tulla mukaan rakentamaan menestystarinaa. Monenlaiset sisällöt ja taidemuodot voivat tulla kyseeseen. Keskeistä on se, että ne liikuttavat sekä tunteita että ihmisiä.” sanoo toimitusjohtaja Jere Pensikkala.

Lisätiedot:
Jere Pensikkala, Taiteen talo, toimitusjohtaja, +358 44 907 5876
Anna-Maija Vaimala, Taiteen talo, tuottaja, +358 443533920