Haluatko dekkaristiksi? Kirjoituskurssilla saat käytännön vinkkejä rikostarinoiden ideointiin ja suunnitteluun, juonen rakenteluun sekä kiinnostavien henkilöhahmojen ja miljöön kuvailuun.

Keskustelemme siitä, miksi pahuus kiehtoo ja millaisin eri keinoin sitä kuvataan dekkareissa. Saat kirjoittajan työkalupakkiisi uusia keinoja, joilla ilmentää haluamaasi tunnelmaa ja luoda jännitystä. Käymme läpi myös kirjoittajan kompastuskiviä ja saat vinkkejä, miten oman projektisi kanssa kannattaa edetä sekä milloin ja miten lähestyä kustantajaa.

Esittelen kurssilla kehittelemäni Kasvava kehä -kirjoitusmallin, josta voit saada uutta pontta omaan kirjoittamiseesi – tai luoda kokonaan oman mallisi.

Kurssin opettajana toimiva Tuire Malmstedt on pieksämäkeläinen kirjailija ja kieltenopettaja. Malmstedtin esikoisromaani, Isa Karos -sarjan avausosa Pimeä jää (2018) ilmestyi vuonna 2018, ja palkittiin Suomen dekkariseuran toimesta vuoden 2018 parhaana esikoisdekkarina.

Ilmoittautuminen kurssille päättyy 30.9. Tämän jälkeen paikkoja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta kurssit@kirjantalo.org . Kurssiosallistujiin ollaan yhteydessä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

MILLOIN: 14.–15.10. klo 10–15

MISSÄ: Kirjan talolla, Nunnankatu 4 (Taiteen talo), 20700 Turku

OPETTAJA: Tuire Malmstedt

HINTA: 200/140 €

Alennettu hinta Kirjan talon jäsenille, työttömille, eläkeläisille ja opiskelijoille. Viikonloppukurssi laskutetaan kurssin jälkeen.

Kurssille mahtuu maksimissaan 12 osallistujaa. Kurssi toteutuu, kun osallistujia on vähintään 8 (mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi, kurssi perutaan ja ilmoittautuneille ilmoitetaan).