Sunnuntaina 1.10. lavalla nähdään Jason Ringenberg (USA) ja Grasshammer Delux.

Jason Ringenberg syntyi ja kasvoi sikafarmilla Illinoisissa. Hän muutti Nashvilleen 4. heinäkuuta vuonna 1981 toteuttaakseen unelmansa ”yhtyeestä, joka potkaisee amerikkalaisen juurimusiikin nykyaikaan” ilman aavistustakaan siitä kuinka pitkälle tuo potku tulisi kantamaan. Siltä seisomalta hän perusti Jason and The Scorchersin eikä sittemmin katsonut taakseen. 1980- ja 1990-luvuilla kokoonpano keikkaili ympäri maailmaa ja sai maineen yhtenä mielenkiintoisimmista live-kokoonpanoista musiikin saralla. He ”yksinkertaisesti kirjoittivat uudelleen rock’n’rollin historiaa etelässä” (Rolling Stone). Tapa, jolla bändi vaistonvaraisesti yhdisti perinteisen kantrimusiikin energiseen punkrockiin on edelleenkin voittamaton.

Ringenbergin tarina ei kuitenkaan lopu tähän. Vuonna 1992 ”Americanan kummisetä” päätti lähteä soolouralle. Hän on sittemmin julkaissut seitsemän levyä ja tullut ylistetyksi laulunkirjoitustaidoistaan BBC:tä ja USA Today – ohjelmaa myöten. Villiten yleisöjä ympäri maailmaa hän on tullut noteeratuksi The Times -lehden taholta ”yhtenä sukupolvensa mielenkiintoisimmista esiintyjistä”.

Älä siis tule konserttiin odottaen näkeväsi jonkun tuolilla istuvan herkän laulaja-lauluntekijän. Kun Ringenberg tuo lavalle akustisen kitaransa ja energisen karismansa, silloin pannaan haisemaan!


GRASSHAMMER DELUXE – Suomalaisen Outlaw-kantrin ykköset! Kuviakumartelematon GRASSHAMMER DELUXE esittää taidokasta, välillä rajua, välillä herkkää… mutta aina perinteitä kunnioittavaa kantria; aina ei mennä valtavirran mukana , mutta riittävästi kuitenkin!

Birdlandin ovet konserttipäivänä avataan jo klo 17 (HUOM. AIKA!) ja esiintymiset alkavat jo klo 18.

Liput konserttiin ennakkoon 20€ (ticted.com) ja ovelta 22€.

Lipun hintaan sisältyy narikkamaksu!