Taiteen talon kesän päänäyttelyn Dressed for Dinner yhtenä osana järjestetään yhteistyössä Yle Lounais-Suomen kanssa keskustelutilaisuus Elämä lautasella. Se lähetetään suorana Yle Areenassa keskiviikkona 12.6.2024 klo 10.

Linkki keskusteluun https://areena.yle.fi/1-71038602

Dressed for Dinner -näyttely on kuvataiteilija Antti Eklundin ja virolaisen korusuunnittelija Sigrid Kuuskin ensimmäinen yhteisnäyttely, jossa syvennytään tuotantoeläinten oikeuksiin pop-taiteen kautta. Näyttelyn teema on antanut lähtösysäyksen toimittaja Lassi Lähteenmäen luotsaamalle keskustelulle eettisestä ruuantuotannosta ja eettisistä valinnoista.

Keskustelijoina ovat eläinfilosofi Elisa Aaltola, taiteilija Antti Eklund, ruokaketjussa mukana ollut perheenäiti, ELY-keskuksen asiantuntija Hilkka Halla sekä Smörin palkittu keittiömestari Mikko Pakola. Keskustelu käydään suomeksi.

Keskustelutilaisuus järjestetään keskellä näyttelyä, joka avataan yleisölle perjantaina 14.6. klo 11

Keskustelutilaisuus on osa Hyvin sanottu -hanketta. Hyvin sanottu on Ylen ja Erätauko-säätiön luotsaama viisivuotinen hanke, joka pyrkii laajan kumppaniverkoston kautta vahvistamaan suomalaisen keskustelukulttuurin parhaita puolia ja luomaan turvallisia keskusteluympäristöjä.